Bakan Uraloğlu Nevşehir’deki iftar programında konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nevşehir’in Avanos Mahallesi’ndeki tarihi Avanos Köprüsü’nün restorasyon ve genişletme çalışmaları alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Burada konuşan Uraloğlu, 1900 yılından bu yana hizmet veren ve Kızılırmak Nehri’nin ayırdığı ilçenin iki yakasını birbirine bağlayan köprüdeki çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu ayrıca ilçedeki esnafı da ziyaret ederek AK Parti’nin Avanos belediye başkan adayı Ömer Önal’dan destek istedi.

Uraloğlu daha sonra Ürgüp ilçesine giderek AK Parti belediye başkan adayı Fahri Yıldız’ın seçim bürosunu ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Uraloğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Yıldız’a destek vermelerini istedi.

Bakan Uraloğlu ayrıca Nevşehir’deki esnafı da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İl Başkanlığı’nın bir otelde düzenlediği sektör temsilcileriyle iftar programına katılan Uraloğlu, konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkeye çok güzel hizmetler sunduğunu söyledi.


“İlk 10 ekonomiye girmek istiyorsak daha fazla yatırım yapmamız gerekiyor”

Herkesi ulaşılabilir hale getirdiklerini belirten Uraloğlu, şöyle konuştu:

“Bir Türkiye haritası görelim. Karayolundan havayoluna, demir yoluna kadar çok şey yaptık. Birçok şeyi de planlıyoruz. Yaptıklarımızla gurur duyuyor muyuz? Gerçekten gurur duymalıyız. Yeter mi? Hiçbir zaman yetmez, eğer dünyanın 10 ekonomisinden biri olmak istiyorsak, “İnşallah olur, çok şükür, o zaman ülkemize daha çok yatırım yapmalıyız. Ulaştırma sektörüne yatırım yapmalıyız. Cumhurbaşkanımız bize bu talimatları verdi. Bu yatırımları yapıyoruz” dedi.

Bakan Uraloğlu ayrıca Nevşehir’de bugüne kadar verilen hizmetleri ve bundan sonra hayata geçirecekleri projeleri de anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir