Survivor’dan elenen Aysu Keskin’den ilk paylaşım geldi! Acı haberi paylaştı

Survivor All Star’da bu yıl gerilim hiç düşmüyor. Yarışmanın hemen hemen her bölümünde kavgalar ve kaos yaşanıyor.

Survivor’un son eleme düellosunun finalinde Mavi-Kırmızı takım yarışmacıları Aysu ile Aleyna karşı karşıya geldi ve elenen isim Aysu Keskin oldu.

Yarışmadan elenen Aysu’dan ilk paylaşım geldi. Yarışmadan döner dönmez acı haberle karşılaşan Keskin, yaptığı paylaşımla yakın arkadaşı Ersan Martin’in ölüm haberini aldığını duyurdu.

aysu1

“Sanırım bu benim sınavım.”

Aysu, acı haberi şu şekilde paylaşarak, “Çıktığım anda böyle bir haber almak benim de en çok korktuğum şeydi ve benim de başıma geldi. Sanırım bu benim sınavım” dedi.

“Herkese merhaba, nasılsınız? Umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. Bildiğiniz gibi bir süredir yarıştığım için bilmiyordum. Ayrılır ayrılmaz hayata geri döndüm. Kötü haber. En yakın arkadaşlarımdan biri olan sevgili dostum “Ersan Martin”in vefat ettiğini öğrendim. Yakınlarına, kendisine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Ayrılır ayrılmaz bu haberi almak benim için büyük bir mutluluktu. En çok korktuğum şeylerden biri de başıma geldi ve bu da benim kanıtım sanırım. Daha güçlü ve daha iyi olacağım. Hayat kısa, her şey bizim için…”

aysu666

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sahip olduğu estetiği şöyle anlattı: Geçirdiği estetik ameliyatını şöyle anlattı: “Göbek bağından…”
Kime oy vereceğini açıkladı! Kime oy vereceğini açıkladı!
MASAK soruşturma başlatmıştı!  92 milyar liralık mal varlığına el konuldu MASAK soruşturma başlatmıştı! 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir