F.Bahçe Yüksek Konseyi Başkanı Şekip Mosturoğlu açıkladı! “Sadettin Saran resmen aday” F.Bahçe

F.Bahçe Yüksek Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk adayının resmiyet kazandığını duyurdu.

“RESMİ ADAY”

Tivibu Spor’a konuşan Mosturoğlu, Sadettin Saran’ın resmen F.Bahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Mostuoğlu, açıklamasında şunları söyledi: “Saadettin Saran’ın başvurusu bizden önce belediye meclisine iletildi. Dosyayı inceledik, hem üst kurula hem de nüfus müdürlüğüne iletildi. Tamamlanmış bir sürecimiz var. Saadettin Saran’ın Aday yetkilinin altında destekçilerin bulunduğu 500’den fazla imza var.” “Fenerbahçe başkan adayları için son başvuru tarihi 24 Mayıs” Sözlerini söyledi.

“CUMAYA KADAR…”

sadettin-sarandan-açıklama

Daha önce mevcut Başkan Ali Koç’un aday olması halinde aday olmayacağını açıklayan Saran, Ali Koç’un Cuma gününe kadar resmi bir karar vermemesi halinde koşulsuz aday olacağını söyledi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Arda Güler finale çıktığı için mutlu olamadı!  Eğer o maçta oynamazsa...Arda Güler finale çıktığı için mutlu olamadı! Eğer o maçta oynamazsa…
Galatasaray'a şok haber!  UEFA tarafından reddedildilerGalatasaray’a şok haber! UEFA tarafından reddedildiler
Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdı ve finale yükseldi!Real Madrid Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazdı ve finale yükseldi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir