Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail açıklaması: Kalıcı çatışma riski var

İsrail-İran gerilimi tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye’nin de gündemindeydi. Dışişleri Bakanlığı olaylara ilişkin bir mesaj yayınlayarak, “taraflara ciddi çatışmaya yol açacak adımlardan kaçınmaları” çağrısında bulundu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İsrail’in Şam’daki İran büyükelçiliğine uluslararası hukuka aykırı bir şekilde saldırmasıyla başlayan gerilimin, son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunuyor. Olayları yakından takip ediyoruz. Tüm taraflardan daha geniş bir çatışmaya yol açabilecek adımlardan kaçınmalarını istiyoruz.

Bu içerik Ufuk Dağ tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Cemaatten Adalet Bakanlığı'na tehdit!  Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: Cemaatten Adalet Bakanlığı’na tehdit! Eski AK Parti milletvekili fotoğrafını paylaşarak, “Bana parmağını salladı.” dedi.
Kilo vermeye çalışırken hayatı kabusa döndü!  Yemek bile yiyemiyorKilo vermeye çalışırken hayatı kabusa döndü! Yemek bile yiyemiyor
Yaşananlar gündem yarattı!  'Kirpi balığıyla mücadelenin tek çözümü...'Yaşananlar gündem yarattı! ‘Kirpi balığıyla mücadelenin tek çözümü…’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir