Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: “Hep sahada kalmaya çalıştık” – Son Dakika Spor Haberleri

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek1905 GSYİAD’ın düzenlediği “Yılın Galatasaray Sporcusu” ödül töreninde açıklamalarda bulunur.

Dursun Özbek yaptığı açıklamada şunları söyledi: “GSYİAD, Galatasaray’da önemli bir organizasyon. Her zaman Galatasaray’ın yanında olan bir kurum. Bu faaliyetler birliğe katkı sağlayan faaliyetlerdir. Toplum için çok önemli. Yaptıkları için GSYİAD’a çok teşekkür ediyorum. Elbette Galatasaray’ın başarısı, formasını terleten sporcuların önemini anlamaktan geçiyor. Galatasaray başarılı olursa oyuncuların ve teknik heyetin katkısı büyük olacaktır. Liderler başarıya giden yolu açmak için ellerinden geleni yapmalı” dedi.

“Hepsini yaptık”

Dursun Özbek, “Yaklaşık 2 yıldır yönetim kurulundayız. 25 Mayıs’ta seçim yapacağız. Yeni bir yönetim göreve başlayacak. Şu ana kadar oyuncularımızın ve formayla oynayanların önünü açmak için elimizden geleni yaptık. Performanslarıyla bizi mutlu ettiler. Onların hayatlarını kolaylaştırmamız, gereğini yapmamız gerekiyordu ve yaptık. Amatör şubelerimiz de var. Bu yönetim elinden gelen çabayı en üst düzeyde ortaya koydu. Bu çabaların ötesinde bir başarıya ulaştık. Amatör sporcuların emeklerine büyük şükranlarımı sunuyorum.“dedi.

“ÇIKMADIK DIŞINA ŞAHİN”

Özbek ayrıca şunları söyledi: “Çok zorlu bir sezonu bitirmek üzereyiz. Yaklaşık 1 ay var. Şampiyonalar bazı gruplarda ve bazı spor dallarında sona erdi. En önemlisi futbol. Futbolda hep sahada kalma arzusuyla, kavgaları, kavgaları saha dışına çıkarmamak için hep sahada kalmaya çalıştık. Bu pozisyon aynen devam edecek.“dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir