Düğünden sonra otobüse binmek günün sırasıydı! Nur Sürer sessizliği bozdu! ‘Çok utandım’

Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti, 7 yıllık birlikteliğin ardından aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikah töreniyle dünyaevine girdi. Çiftin bu mutlu gününe ünlü isimler bile akın etti. Düğün töreninde hazır bulunan ünlü oyuncu Nur Sürer, gece sonunda otobüse bindiği görüntülerle çok konuşuldu. Ünlü oyuncu dayanamayıp sessizliğini bozdu.

EVLENDİLER!

Ünlü oyuncu Meriç Aral ve meslektaşı Serkan Keskin evlendi.

Düğün törenine Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez gibi ünlü isimler akın etti. , Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Ben gi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi isimler katıldı.

DÜĞÜNDEN SONRA ŞEHİR OTOBÜSÜNE BİNDİ

SADECE 111

Düğünde hazır bulunan ünlü oyuncu Nur Sürer, Etiler’deki nikah töreninin ardından 100 metre uzaklıktaki otobüs durağına gitti.

Sadece 222

Sürer bir süre otobüsü bekledikten sonra gelen toplu taşımaya bindi. Ünlü oyuncuyu halk otobüsünde görenler şaşkına döndü.

SESSİZLİĞİNİ KIRDI

SADECE 333

Toplu taşıma araçlarındaki görüntüleri pek çok olumlu yorum alırken Nur Sürer, Odatv’ye konuştu. Sık sık otobüse bindiğini söyleyen Sürer, şöyle konuştu: “İnsanlar neden konuşuyor? Bu normal. Bütün Türkiye alıyor. Ben hep biniyorum, ilk kez gördüler. Beşiktaş’ta metro açıksa ben de alırım. dışarı çıkma. Ben de herkes gibi sürekli metroyu kullanan biriyim. Nedir bu, neden bu kadar sık ​​oldu?” “Çocukların evlenmesine engel oldu, bunu anlayamıyorum” dedi.

“KENDİME GÜLDÜM”

Ekran görüntüsü 2024-09-20 210955

Geceleri otobüslerin daha az kalabalık olduğunu belirten Sürer, oyuncuların toplu taşımayı kullanmasının normal olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Bunu bana bir arkadaşım söylemişti. Kendi kendime güldüm. En rahat kısmı neydi biliyor musunuz? 4 tane vardı. O zamanlar insanlar çok kolay ulaştım, boştu.” ‘Nur Sürer nikahı bırakıp gemiye geldi’ vs… Belediye binasına girmeyen oyuncu yok. otobüsler” dedi.

“ÇOK UTANDIM”

Sürer, “Başka bir işle meşgul olsalardı… 2 yaşında çocuk vücudunu ısırıyor… Öte yandan bir çocuk ölüyor, bir ay içinde nasıl öldürüldüğü belli değil” dedi. çünkü otobüse binmekten bahsediyor olsaydık bu benim için gerçekten utanç verici olurdu. Bu kadar sorunun olduğu bir ülkede belediye benim.” “Otobüse binmeme izin verilmediğinden çok utandım. dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir