Kasımpaşa Samsunspor maçı şampiyonluğa damgasını vurdu! Ntcham 8 dakikada 2 penaltı kaçırdı, Kasımpaşa öne geçti… Samsunspor başkanı tribünde çıldırdı

Kasımpaşa ile Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında karşı karşıya geldi. Bu sezon ligde beklentilerin oldukça üzerinde bir performans sergileyen ve Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından 3. sırada yer alan Samsunspor, bu maça çok hızlı başladı.

PANENKA POSTADAN DÖNdü

İlk 15 dakikası golsüz berabere biten karşılaşmanın 17. dakikasında Karadeniz ekibi penaltıyı kazandı ve Ntcham topun kontrolüne geçti ancak Panenka’nın yaptığı denemenin üst direğe çarpması nedeniyle bu fırsatı değerlendiremedi.

BU KEZ ÇEKTİ

Ekran görüntüsü_11

Bu penaltının üzerinden sadece 8 dakika geçmişti ve VAR uyarısının ardından Samsunspor penaltıyı ikinci kez kazandı. Ntcham topun kontrolünü yeniden ele geçirirken, Kamerunlu oyuncu bir kez daha bu fırsatı değerlendiremedi ve topu dışarı attı.

2 PANTI KAÇIŞ, GOL ATTI…

Ekran görüntüsü_7

Samsunspor iki penaltıdan da yararlanamazken, Aytaç Kara 31. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirerek Karadeniz ekibine büyük şok yaşattı.

Öte yandan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ikinci penaltıyı kaçırınca tribünlerde çılgına döndü.

İŞTE O ANLAR…

(Görüntüler beIN Sports’tan alınmıştır)

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir