Ndombele artık bildiğiniz kişi değil… Galatasaray’ı gönderdiğine pişman etti! Galatasaray Fransa’da haftanın 11. maçına seçildi

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren ancak hem performansı hem de fiziği nedeniyle eleştirilerden kaçamayan Tanguy Ndombele, beğenilmediği için Tottenham’a geri gönderilirken, Nice’ten Fransızlara bedelsiz olarak satıldı.

GALATASARAY’a pişman oldu

Yeni Nice’te yeniden doğan ve son olarak Paris Saint-Germain’e karşı oynadığı maçta gösterdiği muhteşem performansla maçın adamı seçilen Ndombele, Giallorossi’yi pişman etti.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da 26 maçta 664 dakika forma giyen Ndombele, zorlu bir süreç ve formsuzluk sonrası OGC kulübü Nice’e transfer oldu. Bu sezon 8 lig maçında ilk 11’de forma giyen Ndombele, 1 gol atarken 1 de asist yaptı.

MAÇA İZİNİ BIRAKTI

ndombele-güzel-3

Pazar akşamı Fabian Ruiz, Warren Zaire-Emery ve Joao Neves gibi çok güçlü üç oyuncuya karşı orta sahayı domine eden Ndombele, ikili çatışmalardaki başarısı, orta saha kontrolü, pasları ve savunmaya yaptığı katkıyla maça damgasını vurdu.

“KANITLAMAM GEREKEN ŞEYLER VAR”

konferans haise

Franck Haise takımının en önemli unsuru haline gelen Ndombele şunları söyledi: “Kariyerimde oynamam gereken bir noktadayım. Kanıtlamam gereken şeyler var ve iyi oynamanın yanı sıra bazı duyguları yeniden yaşamak istiyorum. ” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir