Yaşlı adamdan kaçtı… Sözleri herkesi çileden çıkardı! Çalıştığı dükkanın sahibiyle…

Sunuculuğunu Müge Anlı’nın üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her hafta farklı bir konu işleniyor. Müge Anlı’nın programına katılan Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya’nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

Üniversite sınavına hazırlanırken çalışmaya başlayan Lamia, çalıştığı dükkanın sahibiyle birlikte kaçacaktı. Annesi kızını canlı yayına çağırdı.

AİLELERİNDEN ANLAYIŞ BEKLİYOR

Anne Naile, kızının kaybolmasıyla ilgili şunları söyledi:

“Kızım Lamia 22 Nisan’da evimizden ayrıldı. 47 yaşındaki Murat isimli bir adam kızımı yanında tutuyor. Kızıma hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Kızım evden çıkınca ‘Anne’ dedi.” , ‘Başını belaya sokmak istemiyorum’ değil.”

Genç kadın, Müge Anlı ve ekibinin çalışması sayesinde kısa sürede bulundu. Yayına gelen Lamia, ilk önce Murat’la olan ilişkisini reddetti. Daha sonra ailesinden konuyla ilgili anlayış istedi.

“Murat’ı seviyorum ve onu kabul etmelerini istiyorum” diyen Lamia, Müge Anlı’nın ikna çabalarına yanıt vermedi. Lamia, “Hata olsa bile bunu yaşayıp, hata olduğunu görmek istiyorum” dedi.

lamia2

Önceki bölümde gerçekleşen telefon görüşmesinde Murat’ın 37 yaşında olduğunu ancak bugün 35 yaşında olduğunu söyleyen Lamia’nın annesi, Murat’a itiraz etti. Murat’ın 50 yaşında olduğunu iddia etti.

Müge Anlı bu sırada kıza bu şahsın uyuşturucu madde bağlantılı suçlardan sabıka kaydının olduğunu anlatmaya çalıştı.

lamia1

Lamia, Murat’ın uyuşturucu kullanmadığını ve kendisinin bu konuya karışmadığını söyledi. Araçta bulunan maddenin başkasına ait olduğunu söyledi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ev sahibi, karısının aldatılma mesajını okuyup ona açıkça sorduğunda...Ev sahibi, karısının aldatılma mesajını okuyup ona açıkça sorduğunda…
En son sürüm günün sırasıdır! En son sürüm günün sırasıdır! “Bu doğal değil”
Sahnede tarzına yorumlar yağdı! Sahnede tarzına yorumlar yağdı! “Kasık pantolonlarda trend var mı?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir