Seyran’a yeni bir kayınvalide geliyor! Ünlü oyuncu Yalı Çapkını kadrosuna katıldı!

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin üçüncü sezonunun çekimleri başladı. Cuma gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen ve çok yakında seyirciyle buluşacak olan dizide birçok değişiklik yapıldı.

Dizinin zaman atlamalarını konu alan hikayesi değiştikten sonra diziye birçok yeni karakter dahil oldu. Pelin Akil ve Cem Söküt, Ferit ve Seyran’ın yeni ortakları oldu.

Hikayedeki değişiklik merakla beklenirken Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Derya Alabora da Seyran Sinan’ın (Cem Söğüt) partneri yani yeni kayınvalidesi annesi Ayla rolüyle kadroya katıldı. . Sinan ve Ayla, zengin bir madenci ailenin üyeleri olarak kameralara görünecek.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 110622

DERYA ALABORA KİMDİR?

1983 yılından beri Uğur Yücel ile evli olan Alabora’nın 1985 doğumlu Can adında bir oğlu vardır. Derya Alabora’nın kuzeni oyuncu Mustafa Alabora, oğlu ise oyuncu Mehmet Ali Alabora’dır. Masumiyet filmi, çeşitli tiyatro gruplarıyla yaptığı tiyatro çalışmaları ve Şaşıfelek Çokmazı dizisiyle tanınır. Aşk Meydan Savaş ve Aşk Her Yaşta dizilerinde rol aldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir