Aziz Yıldırım’dan Zico’nun sözlerine sert tepki! ”Zico’nun açıklaması yalandır!” “Brezilyalılarımıza tavsiyem bu alışkanlıktan derhal vazgeçmeleridir.”

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Arthur Zico’nun kendisi hakkındaki sözlerini yalanlayan bir açıklama yayınladı.

“KUZEYİN ZICO’NUN SANATÇISI”

“Eski teknik direktörümüz Arthur Zico’nun bir YouTube kanalında, Sevilla maçının devre arasında o zamanki kalecimiz Volkan Demirel’i oyundan alması için kendisine talimat verdiğim yönünde yalan bir beyanı var. Sevilla maçında ben, Mahmut Uslu ve dönemin UEFA Başkanı Platini Neşet Yalçın’la Şampiyonlar Ligi’nde TV gelirlerimizi artırmak için genel sekreter yardımcısı Infantino ile yoğun bir şekilde toplantı yapıyorduk. Devre arasında soyunma odasına gitmedim. Böyle bir müdahale yapsaydım bunu açıkça ve tereddüt etmeden paylaşırdım. Sonra yönetim arkadaşlarımla birlikte soyunma odasına gittik. Zico’nun bu iddiayı 16 yıl sonra tekrar gündeme getirmesindeki amaç nedir?

“ESKİ BREZİLYALARIMIZA TAVSİYEM…”

Ekran görüntüsü_2

“Daha fazla etkileşim için her röportajda adımı kullanma alışkanlığı edinen eski Brezilyalılarımıza tavsiyem bir an önce bu alışkanlıktan vazgeçmeleridir. Bir gün gerekirse deneyimlerimi kamuoyuyla, herkesle paylaşacağım. Bütün gerçekleri öğreneceğim.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir